Constanța Restart

Suntem o Organizație Neguvernamentală a cărei misiune este protejarea mediului înconjurător și dezvoltarea urbană prin implicarea comunității. Plantarea de copaci oferă o oportunitate de implicare și închegare a societății care îmbunătățește calitatea vieții în cartierele noastre. Toate grupurile etnice, tipologiile sau vârstele au un rol important de jucat la un eveniment de plantare sau îngrijire a copacilor.

Am pornit această mișcare atunci când am realizat că viitorul copiilor noștri depinde de ceea ce facem noi astăzi și că indiferența și lipsa de implicare din prezent afectează perspectiva unei dezvoltări normale a ceea ce iubesc – copiii și orașul Constanța.

Prin muncă

Prin muncă, seriozitate și bună-credință, putem schimba – puțin câte puțin – un colț dintr-un parc, o stradă sau un cartier, putem schimba modul în care copiii percep orașul, îi putem face să îl iubească, să îl îngrijească, să își dorească să locuiască aici, dar și să ducă mai departe ceea ce am început noi.

am început

Am început prin plantarea unui copac în Constanța în anul 2016. În anul 2018 am reușit plantarea a 105 copaci, și, mai apoi, montarea a 682 de tutori pentru a ajuta copacii tineri să crească drept și pentru a-i proteja. Toate acestea le-am făcut împreună cu cei care au înțeles că viitorul se clădește prin muncă și nu prin vorbe.

fapte.

De altfel, sloganul acțiunilor a fost și este „FAPTE, NU VORBE”.

IUBIM!

Aceste idei și acțiuni nu urmăresc o finalitate politică; nu facem politică și nu dorim politizarea faptelor noastre. IUBIM CONSTANȚA, DOAR ATÂT!

  • – Av. Filișan Cătălin

Împreună creștem frumos!

Donează o sumă de bani pentru a ne susține în demersurile noastre ce sunt dovedite ca proiecte ce aduc împreună comunitățile și ce înfrumusețează și renasc zone atât de importante societății noastre! Prin fapte și nu prin vorbe vom dovedi că împreună avem puterea cea mai mare!